Lisa, Shelley en Amy Vol worden helemaal in beslag genomen door hun carrière. Maar er is méér in het leven, vinden de zingende zussen. Huisje-boompje-beestje bijvoorbeeld...

Lisa Vol (25) en haar tweelingzusjes Shelley en Amy (23) zijn hét bewijs dat deelnemen aan een tv-talentenjacht de basis kan zijn voor een florerende carrière. In 2007 schitterden zij in het Junior Eurovisiesongfestival, zeven jaar later wonnen ze de finale van The voice of Holland, en in 2017 behaalden de zussen de elfde plaats op het Eurovisiesongfestival met Lights & Shadows.

Hun deelname aan dit megaliedjesfestijn zal de jonge vrouwen altijd bijblijven, mede omdat ze vlak daarna afscheid moesten nemen van hun moeder Isolde, die leed aan een zeldzame vorm van botkanker. Maar met hun vader Rick, die de drijvende kracht is achter de populaire meidengroep, gingen Lisa, Shelley en Amy dóór met leven. Hun moeder zou immers niet anders hebben gewild... Met als gevolg: een óvervolle agenda.

Agenda

Article continues after the ad

De zussen zijn binnenkort te zien in de tv-dansshow Dance, Dance, Dance, gaan de theaters in met de Sweet Harmony Tour en staan rond de kerstdagen met het sprookjesachtige concert A Magical Christmas in het Kurhaus te Scheveningen. Natuurlijk missen zij hun moeder enorm. In 100%NL Magazine vertelt Shelley daarover: ‘Met het overlijden van de moeder raak je niet alleen je moeder kwijt, er gebeuren daaromheen zoveel dingen waardoor je leven verandert.’ Amy omschreef dat als: ‘Er ontstaat een gat in het gezin waardoor iedereen een andere rol krijgt. Dat moet je opnieuw gaan inrichten en ik denk dat dat nog een heel lange reis is.’ Maar de zussen proberen er het beste van te maken.

Over hoe zij dat doen, liet Amy in het interview weten: ‘Iedere dag opstaan met het idee: we gaan er iets moois van maken.’ De zangeressen hebben veel steun aan elkaar én aan hun partners, die alle begrip kunnen opbrengen voor het feit dat Lisa, Shelley en Amy vaak helemaal worden opgeslokt door hun showbizzbestaan.

Privéleven 

Maar hoe blij ze ook zijn met het grote succes, de zussen vinden een gelukkig privéleven nóg belangrijker. Nu ze alle drie een stabiele relatie hebben, komt gezinsuitbreiding steeds dichterbij. Shelley in het interview: ‘Je wilt aan je carrière blijven werken, maar je kunt ook niet altijd daarmee blijven doorgaan. Op een gegeven moment moet je kunnen zeggen: Ik wil tijd en aandacht geven aan een gezin. Die ruimte moet er zijn. We willen allemaal heel graag kinderen.’ Het is afwachten wie als eerste met babynieuws naar buiten zal komen! 

Beeld: Peter Smulders

Dit verhaal komt uit Story. Editie 37 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.