Het is een moeilijke tijd voor de zussen van OG3NE: alle concerten zijn afgelast en omdat Amy (ze heeft maar één long) in de risicogroep valt, zien ze elkaar voorlopig niet.

Maar dat wil niet zeggen dat er geen muziek meer in hun leven is. 

Article continues after the ad

Queen

De drie hebben vanuit huis een prachtig (al bekend) nummer opgenomen van Queen, en er zit ook nog een mooie clip bij. Hun versie van Bohemian Rhapsody staat nu online.

'Dit was een hele uitdaging. Bohemian Rhapsody vanuit THUIS ISOLATIE!! Met de muzikale begeleiding op 1 oortje, totaal afgezonderd in onze eigen huizen, filmden we onszelf, zingend, op onze telefoons', schrijft Amy op Instagram. 

 

Muziek

Het is niet de eerste keer dat de zussen vanuit huis een nummer opnemen. Amy, Shelley en Lisa brachten via social media (met behulp van gitarist Rory) een nieuwe versie van hun track Kinda Wanna uit. En ook namen ze op afstand een nummer op met Candy Dulfer.

 

Kippenvel

Hun volgers zijn razend enthousiast en willen meer. Daar geeft OG3NE graag gehoor aan. Ze hebben tot nu dus al verschillende video's geplaatst en er zullen er vast nog meer volgen. 'Prachtig meiden, kippenvel' En: 'Jullie zijn niet goed, wat waanzinnig', zijn nog maar een paar van de vele positieve reacties.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.