Bonje tussen OG3NE en Bløf-zanger Paskal Jakobsen. De zussen en de zanger konden ooit door één deur, maar daar is nu een einde aan gekomen... 

Lees ook: Dit verdriet is de inspiratiebron van O'G3NE's Lights and Shadows

Flinke sneer

Bløf-zanger Paskal Jakobsen deelt een sneer uit aan OG3NE door te zeggen dat het Songfestival-lied dat hij voor de meiden schreef 'veel beter' is dan Lights & Shadows. "Op verzoek heb ik dit jaar een liedje voor OG3NE geschreven, samen met een Engelstalige singer-songwriter", zegt Paskal in een interview met AD. "Dat is uiteindelijk niet gekozen, hoewel ik het nog steeds veel beter vind dan het lied waarmee ze nu hebben meegedaan." Paskal denkt dat zijn nummer niet is gekozen doordat het lied door hun vader is geschreven. "Ik vraag me af waarom ze dan überhaupt al die andere componisten hebben gevraagd om te gaan schrijven. Blijkbaar wisten ze van tevoren wat het moest worden."

Article continues after the ad

Felle reactie

OG3NE is absoluut niet gecharmeerd van de uitspraken en zij halen op hun beurt uit naar Paskal. De meiden reageren fel op Twitter: "Je bedoelt de poging die unaniem niet door de eerste ronde van de selectiecommissie kwam? Helaas blijft 't allemaal maar Bløf."

Beeld: Peter Smulders