Bonje tussen OG3NE en Bløf-zanger Paskal Jakobsen. De zussen en de zanger konden ooit door één deur, maar daar is nu een einde aan gekomen... 

Lees ook: Dit verdriet is de inspiratiebron van O'G3NE's Lights and Shadows

Flinke sneer

Bløf-zanger Paskal Jakobsen deelt een sneer uit aan OG3NE door te zeggen dat het Songfestival-lied dat hij voor de meiden schreef 'veel beter' is dan Lights & Shadows. "Op verzoek heb ik dit jaar een liedje voor OG3NE geschreven, samen met een Engelstalige singer-songwriter", zegt Paskal in een interview met AD. "Dat is uiteindelijk niet gekozen, hoewel ik het nog steeds veel beter vind dan het lied waarmee ze nu hebben meegedaan." Paskal denkt dat zijn nummer niet is gekozen doordat het lied door hun vader is geschreven. "Ik vraag me af waarom ze dan überhaupt al die andere componisten hebben gevraagd om te gaan schrijven. Blijkbaar wisten ze van tevoren wat het moest worden."

Felle reactie

OG3NE is absoluut niet gecharmeerd van de uitspraken en zij halen op hun beurt uit naar Paskal. De meiden reageren fel op Twitter: "Je bedoelt de poging die unaniem niet door de eerste ronde van de selectiecommissie kwam? Helaas blijft 't allemaal maar Bløf."

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Voor Marc de Hond en zijn partner Remona is 2018 nu al een bijzonder jaar. Ze verwachten hun tweede kindje en Marc heeft nu bekend gemaakt of ze een zoon of dochter krijgen.

De blauwe muisjes kunnen in ieder geval alvast in huis gehaald worden. Via een Facebook filmpje laat Marc namelijk weten dat hij samen met Remona een jongen verwacht. In de video zie je hoe hun 1-jarige dochter Livia naar een blauwe ballon kruipt. Marc: 'De voorspellingen kloppen. Eind juli verwachten wij een zoon!'

Beeld: Peter Smulders