Renze Klamer is officieel bezet. De presentator van 'De Vooravond' heeft zijn relatie bevestigd op Instagram. 

Renze Klamer is stapelverliefd op zijn nieuwe vlam. Arendina heet ze, en de hele wereld mag het nu weten. 'Blij met jou', schrijft de presentator kort maar krachtig bij een serie schattige foto's van hen samen.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Renze Klamer (@renzeklamer)

Kinderen ontmoet

Renze en Arendina zijn al een tijdje aan het daten, maar hebben hun verkering nu dus Insta official gemaakt. Aan de foto's te zien heeft zijn nieuwe vriendin ook al zijn kinderen Ezra en Naomi ontmoet. 

Gebroken harten

Op Instagram regent het felicitaties onder Renze's bericht, waaronder de reactie van Soundos El Ahmadi die alles wel zo'n beetje samenvat: 'Veel geluk gewenst lieve Renze. Voor jou en je vriendin, maar ook voor alle gebroken harten van de vrouwen die nu deze foto zien en kapot gaan van binnen.'  

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Arendina D. Florance (@arendinaflorance)

Reacties van bekenden

Een week geleden plaatste Arendina een foto op haar eigen Instagram account waarop ze aan het buitenspelen is met een paar kindjes, wat nu de zoon en dochter van Renze blijken te zijn. Onder de foto reageerde niemand minder dan Renze Klamer met een verliefde emoji. Daarop reageerde Arendina weer met een rood hartje. Zelfs de vader van Renze, Jan Klamer, liet een reactie achter onder de foto. 'Ohhhh skaten 🤩 ', schrijft hij, waarop Arendina weer laat weten: 'helaas niet meer schaatsen ⛸ 🚀 .'  Door de nieuwe kiekjes van Renze weten we nu waarover deze reactie ging. Daarop is namelijk te zien dat Renze samen met zijn nieuwe vlam en zijn kids aan het schaatsen zijn. 

Gezin

Renze trouwde in 2014 met zangeres Pearl Joan. In 2015 kregen ze dochtertje Naomi en in januari 2019 verwelkomden de zoon Samuel. In oktober van dat jaar kondigde het stel hun scheiding aan. 

Bron: Viva.nl  | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.