Elk koppel heeft wel een fikse woordenwisseling op zijn tijd. Zo ook Nick en Kirsten Schilder. Maar wat het stel niet wist, was dat fans konden meegenieten van deze ruzie.

Dit gebeurde toen het koppel nog in het centrum van Volendam woonde, zo vertelt Kirsten in een interview met Beau Monde. Tijdens een discussie stonden de ramen wagenwijd open. 'Vervolgens bespraken we onze vakantiebestemming – misschien ging ons meningsverschil daar wel over, kan best. Daarna ging Nick het vuilnis buiten zetten en zag hij mensen bij ons huis staan. Een vrouw zei: "Dat ging er pittig aan toe. Maar wát een leuke bestemming, daar zijn we ook wel eens geweest!".'

Article continues after the ad

Luisteren

Nick en Kirsten realiseerden zich op dat moment dat dus alles buiten hoorbaar was wat zij thuis bespraken. 'Op zich zou iedereen die daar woonde, er last van hebben, maar omdat Nick bekend is, bleven mensen sneller staan om te luisteren wat we te zeggen hadden.' Het koppel zal er nu geen last meer van hebben: ze verhuisden naar een nieuw deel van Volendam.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.