Afgelopen jaar werd het grote succes van Chateau Meiland beloond met de Gouden Televizier-Ring. Nu lijkt het erop dat de familie wederom met een catastrofe te maken heeft: de ring is namelijk kwijt.

Als we iets hebben kunnen zien in de kerstspecials van Chateau Meiland, dan is het dat er vaak dingen kwijt zijn in het kasteel. We zagen de familieleden zich constant rot zoeken naar onder andere schaatsen, de administratie en bovenal: elkaar. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de familie nu weer iets belangrijks kwijt is, namelijk hun gewonnen Televizier-Ring.

Verstopt

Gelukkig hebben ze alweer een nieuwe prijs gewonnen. Van online platform De Ondernemer ontving de familie de Over de grens 2019-Award. Helaas kan de award dus niet naast de ring komen te staan, want de familie weet niet meer waar die is. Erica vertelt: “Die hebben we ergens verstopt, maar ik weet niet waar. Het is echt heel erg, maar we gingen op vakantie en ik dacht: die kan niet onder die tol blijven liggen. Dus ik heb hem ergens neergelegd, maar ik weet niet waar.” Ook Martien bevestigt dit: “Die hebben we niet meer, maar hij ligt ergens.” Dochter Maxime heeft nog hoop: “Ik hoop dat ‘ie in de kluis ligt.”

Weg uit het chateau?

Aan De Ondernemer laten ze ook nog iets anders opvallends weten. Namelijk dat ze over 2 jaar waarschijnlijk niet meer in Chateau Marillaux zullen zitten. “Die bestaat misschien nog wel, maar niet meer met ons onder dat dak.” De familie blijft namelijk niet graag lang op dezelfde plek. Ze zijn nu al aan het kijken naar andere projecten, bijvoorbeeld kastelen in Engeland. Martien vertelt: “Het zou bijvoorbeeld fijn zijn om misschien wel een ander object te zoeken waarbij je huisjes verhuurt op je terrein. En dat je bijvoorbeeld wel 1 keer in de week aan een grote tafel met z’n allen eet en wijnt en de rest van de week gaan die mensen hun eigen gang.”

Article continues after the ad

Het nieuwe jaar

Erica stelt de gasten die geboekt hebben gerust: “Maar het volgende seizoen 2020 gaan we gewoon nog helemaal draaien, want het is natuurlijk volgeboekt. Dus die mensen gaan we allemaal ontvangen en we gaan er een mooi jaar van maken. Wat er daarna gebeurt, weten we nog niet.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl, beeld: ANP