Daphne Deckers geniet volop van haar vakantie in het Spaanse Marbella. Toen ze besloot om zich een beetje bij te laten bruinen in een spray tan salon pakte dat helaas iets minder goed uit dan gedacht.

''Als je in steenkolen Spaans tegen het spraytanmeisje zegt: doe maar lekker bruin ("Muy maron!") en zij denkt: wat jij wil, amiga. En dan wordt het dus dit'', schrijft ze bij een foto waarop te zien dat ze wel héél bruin is gemaakt. Toch zal ze niet lang last hebben van het 'ongelukje' en snel weer de oude zijn. ''Gelukkig is dit vooral de 'topcoat' die je er over een paar uur weer vanaf spoelt - maar toch. Kleurnummer: Nutella Marbella!'', vertelt ze opgelucht.

Article continues after the ad

Reacties

Haar volgers zien er de lol wel van in en gieren het uit van het lachen. ''Haalt je ogen wel lekker op'', grapt Jim Bakkum. ''Whaaaahaaa mrs blue eyes. Altijd knap, zelfs met spray tan nutella marbella'', reageert Anouk Smulders. Sommige fans vragen zich sterk af waarom ze zelfbruiner gebruikt in het altijd zonnige Marbella: ''Staat je heel mooi hoor! maar waarom dan spraytan op zonvakantie?'', vraagt iemand. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders