De ex-vriend van Maria Tailor, Jeroen van den Berg, haalt hard uit naar zijn voormalige (mode)meisje. Volgens Jeroen zouden de twee het slechtste in elkaar naar boven halen. 

De 34-jarige Maria maakt het vorig jaar uit met de 46-jarige Jeroen, met wie zij twee kindjes heeft. Op Instagram postte hij een foto van de twee met daaronder de volgende omschrijving: "Zo gek, de liefde. Hoe we toen zo verliefd waren, hoe blind die liefde echt maakt, hoe ver we nu uit elkaar staan, en echt het slechtste naar boven komt. Bedankt voor die mooie kindjes, bedankt voor die leuke momenten, bedankt dat we alles hebben geprobeerd! Dag Maria. Tabee, wat je ook allemaal over me verkondigd; het gaat je goed!"  

Aan Shownieuws laat Maria weten dat ze het berichtje totaal niet zag aankomen. “Het is natuurlijk nooit makkelijk als je uit elkaar gaat, maar ik zelf zou er nooit voor kiezen zoiets op Instagram te plaatsen. Waarschijnlijk zaten de emoties bij hem hoog. Een breuk is nooit makkelijk, er zijn twee kleine kindjes bij en twee mensen die niet door een deur kunnen. Super verdrietig." Maria wil zich vanaf nu alleen maar focussen op haar kleine kindjes. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl | Beeld: Instagram, Peter Smulders