Erland Galjaard heeft geen statement willen maken met het mooie plaatje van Nigtevecht dat hij donderdagochtend plaatste. Volgens Albert Verlinde, die Erland donderdag voor 6 Inside sprak, noemde de voormalig RTL-baas de veelbesproken Instagrampost 'een beetje naïef'.

'Erland kennende loopt hij met zijn hondje langs het water en post hij wat hij ziet', zei Ronald Molendijk, goede vriend van Erland en de andere helft van het dj-duo Soulvation, in RTL Boulevard. 'De foto is geen statement, dat heeft hij samen met Wendy gemaakt.'

Scheiding

Erland en Wendy van Dijk maakten dinsdag bekend dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert. De twee proberen een scheiding te voorkomen, Erland zou nog maar weinig in de echtelijke woning in Nigtevecht zijn. De foto die hij donderdagochtend deelde van de zonsopkomst in het dorp aan de Vecht werd door velen geïnterpreteerd als bewijs dat Erland weer thuis sliep. De twee lieten dinsdag echter weten 'dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt'.

Respect

Volgens Ronald, die Erland 'heel vaak' spreekt, gaat het goed met de voormalige RTL-baas. De dj en producer heeft veel respect voor Wendy en Erland. 'Ze zijn bezig om te kijken of ze verder kunnen. Ik denk dat heel veel huwelijken daarnaar kunnen kijken en een voorbeeld aan hen kunnen nemen. Niet meteen zeggen dat het klaar is.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders