Sarah en André wonen sinds kort dan eindelijk echt samen. En of dat niet genoeg was voor de tortelduifjes hint Sarah er nu op dat de twee nu echt familie zijn. 

De nieuwste foto wordt door zowel Sarah als André gedeeld. Beiden zijn gehuld in een volledig zwarte outfit en Sarah ontdekt dan ook een bijzondere gelijkenis. 'The Addams family 🖤', schrijft de influencer bij het plaatje.

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de post. 

Meisje in het zonnetje

André heeft niets met de familie en zet vooral zijn meisje in het zonnetje: 'Wijfie ❤️', schrijft hij liefdevol. 

Happy zielsgenoten

De twee kunnen nu als 'familie' vertoeven in hun eigen huis waar het stel in juli de sleutels van kreeg. Sympathiek genoeg heeft één van de buren in het wooncomplex aan Story laten weten dat ze het juist leuk vinden dat André daar is komen wonen, en dat ze hopen dat Sarah en hij er een gelukkig bestaan kunnen opbouwen. Het eerste kopje suiker is daarmee geregeld! Het premièremoment dat André en Sarah saampjes konden genieten van hun nieuwe huis, was dan ook heel intiem – slechts zij tweetjes als de moderne Romeo en Julia met een eigentijdse balkonscène. En Story natuurlijk, dat wederom getuige kon zijn van de bijzondere liefde tussen deze happy zielsgenoten.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.