Jan Smit (34) neemt dit seizoen het stokje over van Lil' Kleine in The Voice of Holland. Maar de wisseling van coaches lijkt voor Anouk weinig uit te maken: ook met de Volendamse zanger lijkt ze het namelijk al aan de stok te krijgen.

Door het coronavirus is Anouk, die lijdt aan zware astma, extra voorzichtig en neemt ze zo min mogelijk risico. Zo bleef ze tijdens de grande finale van The Voice Kids bijvoorbeeld thuis en deed ze door middel van beeldbellen mee aan de show. 

Groot scherm

Ook nu zal ze niet fysiek aanwezig zijn in de studio, maar is ze te zien via een groot scherm. 'Als ik corona krijg, kan ik het zingen wel op mijn buik schrijven', legt Anouk nog uit in het filmpje. Zo kan de zangeres dus toch nog een soort van draaien voor kandidaten, maar blijft het veilig.

'Hou je bek'

Hoewel het in het vorige seizoen behoorlijk uit de hand liep tussen Anouk en Lil' Kleine, lijkt het deze keer Jan Smit te zijn die het moet ontgelden. 'Houd je bek, Jan!', is onder meer te horen. Grote kans dat er niks aan de hand is, maar dat de zangeres gewoon simpelweg de mening niet deelt van de Volendammer.

Article continues after the ad

Vanaf 20 november is het nieuwste seizoen van The Voice of Holland weer te zien.

Bron: Superguide | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.