Het eerste deel is nog niet eens gestart, maar toch is al zo goed als zeker dat er een tweede seizoen komt van de serie Soof, op basis van de gelijknamige films. 

 De serie Soof: een nieuw begin krijgt vrijwel zeker een tweede seizoen. Dat heeft producent Millstreet Films donderdag gemeld. Het besluit voor een vervolg is opmerkelijk, omdat het eerste seizoen pas in november van start gaat.

“De eerste reacties zijn echter zo positief dat we er niet aan twijfelen dat er een tweede reeks gaat komen”, stelt een woordvoerster van Millstreet Films. De serie Soof gaat verder waar de tweede film eindigde. Kasper en Soof zijn gescheiden, maar als Kaspers ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen.

De cast van de serie is vrijwel identiek aan die van de twee succesfilms. Lies Visschedijk, Fedja van Huet, Dan Karaty, Anneke Blok en Dick van den Toorn keren in elk geval terug. Nieuwe namen in de cast zijn Elise Schaap (De Familie Kruys) en Barbara Sloesen (GTST).

Article continues after the ad

Het is de bedoeling dat de hele cast terugkeert in het tweede seizoen van Soof: de serie. Soof: de serie is vanaf november te zien op Videoland. Later zal de reeks ook bij RTL te zien zijn.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders