Meer dan twee decennia bracht Noraly Beyer in het NOS Journaal het wereldnieuws op gewaardeerde wijze bij de mensen thuis. Tien jaar na haar laatste uitzending heeft ze opnieuw belangrijk nieuws te melden: ze blijkt in het diepste geheim te zijn gescheiden!

Drieëntwintig jaar lang was ze een vertrouwd én gewaardeerd gezicht op tv, NOS Journaal-presentatrice Noraly Beyer (71). Inmiddels is het alweer bijna tien jaar geleden dat Noraly voor de laatste maal haar blaadjes optilde, tot een net stapeltje ordende en voorgoed afscheid nam van de kijker. Omdat Noraly ervoor koos niet meer op tv te verschijnen en zich te richten op een carrière als toneelactrice en schrijfster van voorstellingen, kon het gebeuren dat er in haar leven stormachtige ontwikkelingen plaatshadden waar het grote publiek nooit lucht van kreeg. Zo blijkt de voormalige anchorwoman in de tussentijd te zijn gescheiden! ‘Mijn man en ik zijn al een aantal jaar geleden uit elkaar gegaan,’ deelt Noraly openhartig met Story. ‘Wat kan ik ervan zeggen? Het was op enig moment gewoon op tussen ons. Toen heb ik mezelf de vraag gesteld: Zou ik het ook in mijn eentje kunnen? Dat wist ik echt niet op dat moment, maar ik heb het geprobeerd. Ik ben in mijn eentje gaan wonen en ik bleek dat best te kunnen. 

Lees het hele interview met Noraly Beyer in Story editie 10. Nu in de winkel.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders