Toen David (42) en Victoria (43) Beckham in 1999 trouwden, hadden velen er een hard hoofd in of dit sterrenhuwelijk wel een kans van slagen had. David, die voetbalde bij Manchester United, en Victoria, die furore maakte met de meidenformatie Spice Girls, werkten zich immers een slag in de rondte. Daarnaast waren er vele verleidingen.

David kon die aanvankelijk nog weerstaan, maar toen hij in 2004 de overstap maakte naar de Spaanse voetbalclub Real Madrid, ging het mis. Hij belandde met zijn persoonlijk assistente Rebecca Loos in bed! De Nederlandse diplomatendochter onthulde: ‘Wat er tussen mij en David gebeurde, was meer dan alleen seks. Hij had een vrouw nodig die bij hem was en hem door een moeilijke eenzame periode in zijn leven kon helpen...’ In diezelfde periode claimde het Australische model Sarah Marbeck óók de lakens te hebben gedeeld met de topvoetballer, die hier niet op wilde reageren. Dat deed Victoria later wel. ‘Het was een heel moeilijke tijd, maar David en ik zijn er sterker en gelukkiger uit gekomen.’ Toen Victoria aan de slag ging als modeontwerpster, gonsde het weer van de huwelijksgeruchten. Die drukte zij de kop in met: ‘Ja, we reizen veel door ons werk en voor liefdadigheidsprojecten, maar we maken ook tijd voor elkaar en het gezin.’ Sinds David in 2013 zijn voetbalschoenen aan de wilgen heeft gehangen, heeft hij alle tijd voor Victoria.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 4 ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte