Gisteren moesten fans het helaas een avondje zonder de Meilandjes doen. De familie moest namelijk plaatsmaken voor voetbal. In de afleveringen is te zien hoe het gezin zich klaarmaakt voor de verkoop van het chateau, tot op heden zonder succes.

Toch heeft de familie Meiland besloten om de vraagprijs van hun optrekje te verhogen in plaats van te verlagen! En wel met zo'n 20.000 euro: Chateau Marillaux staat nu dus te koop voor 1,27 miljoen euro.

Makelaar

Volgens Weekend is deze prijsstijging ontstaan na het inschakelen van een Franse makelaar. Het zou natuurlijk kunnen dat ze hierdoor net in een nieuw segment zitten en daardoor meer mogelijke kopers kunnen aanspreken. 

Hengelo

De Meilandjes zijn inmiddels in hun nieuwe stulpje in de Achterhoek getrokken. De familie gaf daarom eerder  een rondleiding door hun nieuwe onderkomen. Martien, Erica, Maxime en Claire zijn met open armen ontvangen in Hengelo. 'We voelen ons nu al thuis hier', aldus Erica. 'Vriendelijke mensen, prachtige natuur, rust... Dit is Frankrijk in het klein. We gaan hier voorlopig niet meer weg.'

Article continues after the ad

Soepele verhuizing

De verhuizing verliep ook heel soepel. 'Normaal gesproken gaat er altijd wel iets mis bij ons', zegt Erica. 'Maar nu mogen we niet klagen. Alle spullen konden zowaar in één keer mee.' Het enige obstakel was de hittegolf. Precies in die week moesten de Meilandjes hun nieuwe plekje inrichten. Maar gelukkig heeft de vorige bewoonster het huis mooi achtergelaten en hoeft er bijna niets opgeknapt te worden.

Bron: Shownieuws | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.