Peter Jan Rens is na zijn scheiding met Virginia weer gelukkig in de liefde! Aan de Telegraaf laat hij weten dat zangeres Willeke Schoonewille zijn nieuwe 'muze' is. Het geluk kwam geheel onverwachts voor Rens, maar hij is al helemaal gek van haar. 

Nieuwe liefde Peter Jan Rens

'Ik heb haar leren kennen via de muziek', laat een verliefde Peter Jan Rens aan de Telegraaf weten. 'Gitaar spelen is mijn lust en leven en laatst kocht ik een nieuw exemplaar. 'Om echt weer muziek te kunnen maken, nam ik contact op met Gerrit Eikenaar van de Stage Rock Band, waar ook Willeke onderdeel van uit maakt.' Blijkbaar is zo het balletje gaan rollen want: 'We hebben het hartstikke leuk samen,' aldus Peter Jan. 

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto

Virginia en Mandy

De liefde voor Peter Jan Rens komt ongeveer een jaar later nadat ex-vrouw Virginia van Eck smoorverliefd werd op haar Mandy. Virginia en Mandy leerden elkaar kennen bij de groepsessies die plaatsvonden voor hun gastric bypass-operaties. 'Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken,' aldus Virginia tegen De Telegraaf.

Pijnlijke breuk

Na een relatie van zeven jaar was de koek op tussen Peter Jan Rens (70) en zijn vrouw Virginia. Samen hebben zij twee kinderen gekregen. Het huwelijk liep stuk doordat Virginia stapelgek was geworden op een ander: de blonde Mandy.

Bron: Telegraaf, Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.