Het geluk kan niet op bij de (voormalig) GTST-actrices. Na Robin Martens en Marly van der Velden, onthult nu ook Stijn Fransen in verwachting te zijn. Het is het eerste kindje voor de blondine.

Op Instagram onthult de actrice haar zwangerschap, gepaard met een tweetal prachtige foto’s van haar groeiende babybuik.

Article continues after the ad

Stijn Fransen zwanger

Waar sommigen onder ons last hebben gekregen van coronakilo’s, is dat bij Stijn niet het geval. 'Nee hoor, want al twintig weken lang is er een extra leventje heel hard bezig om te groeien in mijn buik', grapt de actrice. 'Dit is officieel het grootste project waar ik ooit aan begonnen ben, hihi. Wat is zwanger zijn onwijs bijzonder.'

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen voor Stijn. 'Wauw wat een prachtige nieuws. Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen', reageert een fan. Een ander schrijft: 'Wauw, wat een fantastische mooi nieuws!' Ook bekend Nederland laat van zich horen. 'Wat fantastisch!! Gefeliciteerd Stijn!', aldus Sarah Chronis, die momenteel zelf ook in verwachting is van haar eerste kindje. 'Jaaaaaaaa lieverd, gefeliciteerd', vult Toprak Yalçiner, met wie Stijn meedeed aan Dance, Dance, Dance én samenspeelde in GTST, aan.

Vriend Stijn Fransen

Samen met haar geliefde Siegfried, met wie ze vorig jaar een koffiemerk opzette, verwacht Stijn haar eerste kindje. In haar Instagram Stories deelt ze een foto van haar geliefde, die niet vaak voorbij komt op haar Instagram-feed. Toch hebben we een foto weten te vinden; op de foto onder de reeks buikfoto’s is-ie rechts onderin beeld te zien.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.