Een vrolijke dag voor Patricia Paay vandaag. De mediapersoonlijkheid mag alweer 72 kaarsjes uitblazen. Ook heeft de diva allang de pensioenleeftijd bereikt, ze denkt er echt nog niet aan om het rustiger aan te doen. Sterker nog, ze gaat vandaag gewoon werken. 

Patrica Paay jarig in lockdown

Helaas is het voor Patricia alweer de tweede verjaardag die ze in lockdown moet vieren. 'Dit is inmiddels al weer mijn tweede verjaardag in de corona periode! Het begint bijna te wennen, laat Paay weten via Instagram. 'Ik doe er normaal al niet zo veel aan maar nu echt helemaal niets. Geen visite en geen feestje maar gewoon een normale woensdag.'

Gewoon naar het werk

Toch laat de presentatrice zich niet kennen, en gaat op deze feestdag gewoon werken. 'Vanmiddag zit ik gezellig weer bij de 5uur Show als sidekick en daar heb ik ongelofelijk veel zin in!' Voor nu gaat Patricia toch nog even genieten van haar verjaardagsochtend. 'Voor nu nog even heerlijk op de bank met een vers kopje koffie! Fijne dag iedereen.'

Honderden lieve berichtjes

Natuurlijk krijgt Patricia veel felicitaties van bekend Nederland. Chantal Janzen laat een verjaardagswens en een hartje achter onder de post en Roy Donders wenst Paay een leuke dag toe en hoopt haar snel weer te kunnen zien. Daarnaast schrijven ook Connie Witteman, Gerard Joling en Maik de Boer lieve berichtjes.

Article continues after the ad

5 Uur Show

Hopelijk kan Patricia vandaag bij de 5 Uur Show beter haar verhaal herinneren. Een paar weken geleden was de diva ook te gast bij de show en was plotseling vergeten waar ze het over moest hebben. Toen grapte de toen nog 71-jarige Patricia zelf dat het natuurlijk aan de leeftijd lag. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.