Het zit Sylvie (42) niet mee wat betreft haar huwelijk. Eerder moest Meis haar grote dag al verzetten vanwege corona, leek het er eerder nog op dat haar ouders niet aanwezig konden zijn vanwege hetzelfde virus en nu lijkt er weer een donkere wolk te vormen boven de bruiloft van de showbizzdiva.

Sylvie genoot namelijk van een luxe vakantie in Saint-Tropez, maar juist daar ging het mis. In een van haar favoriete restaurants, Le Sénéquier, is namelijk een coronauitbraak gemeld. Twee medewerkers testten positief en ook Meis heeft een lekker hapje gegeten daar tijdens haar tripje.

Negatief

Gooit het virus dan nóg een keer roet in het eten voor de presentatrice? Gelukkig lijkt de schade mee te vallen: het management van La Meis laat aan Shownieuws weten ze dat ze negatief getest is.

Geen afstel 

De 42-jarige Meis en de 41-jarige Castello zouden eigenlijk in juni in het huwelijksbootje stappen, maar dit feest moest worden uitgesteld wegens de coronacrisis. De presentatrice zei toen al direct dat van uitstel geen afstel zou komen.

Article continues after the ad

Intieme bruiloft

'We hebben de bruiloft verplaatst naar eind september, dus deze dame gaat echt trouwen over twee maanden', aldus Meis, die zegt dat het plan voor de huwelijksdag verder hetzelfde is gebleven. 'Wat ons geluk is geweest, is dat we een kleine, intieme bruiloft hadden gepland. Daardoor is het ons gelukt om alles te verzetten en de kamers voor onze gasten om te boeken.'

Emotionele vakantie in Saint-Tropez

Meis had het er wel even moeilijk mee dat de festiviteiten in juni geen doorgang konden vinden, maar boekte in plaats van het huwelijk een vakantie naar Saint-Tropez. 'Na de lockdown was het extra bijzonder en intens om weer te kunnen reizen. Je beseft des te meer dat niets vanzelfsprekend is.' 'Het werd een reis vol gemengde gevoelens', beschrijft ze de vakantie. 'We zijn naar Saint-Tropez gevlogen op de avond dat we normaal gesproken in Florence zouden zijn geweest en ons eerste wedding event gepland stond. Wat dat betreft was het wel echt emotioneel.'

Castello en Meis leerden elkaar in juni vorig jaar kennen op de bruiloft van een vriendin. Het stel verloofde zich in oktober.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.