Dat Marco Borsato (54) zijn Leontine (53) terug wil, is inmiddels geen geheim meer. De zanger noemt haar nog altijd zijn grote liefde en deelde op Valentijnsdag een waar charmeoffensief. En ook in zijn nieuwe nummer zou hij nóg een poging tot verzoening doen.

Ronald Molendijk weet al hoe het nummer gaat klinken, zo vertelt hij in Shownieuws. Goede vriend Ton Dijkman is namelijk te horen op de drums in het lied én die gaan aanwezig zijn. 'Het is daarom een echt ouderwets Borsato-plaat', aldus Molendijk. Hij gokt dat het binnen vier weken overal op nummer één staat.

Article continues after the ad

Liefdesverklaring

'Het is een liefdesverklaring, heel mooi dramatisch', sluit Ronald af. Maar of de nieuwe release ook opgedragen wordt aan Leontine, is nog maar de vraag. 'Daar weet ik niks van. Maar er zit liefde in, heel veel liefde.'

Televisie

Voor het eerst sinds ruim een jaar is Marco Borsato weer op televisie te zien. De zanger schuift op zaterdag 13 maart aan bij Linda's Wintermaand om te praten over het afgelopen jaar.

Scheiding

Ruim een jaar geleden besloot Borsato even een mediastilte in te lassen. De zanger kreeg te maken met een burn-out en scheidde na een huwelijk van bijna 22 jaar van zijn vrouw Leontine.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.