Ronald Molendijk maakt de overstap naar Talpa Network. De dj en muziekproducent gaat bij verschillende onderdelen van het bedrijf aan de slag, zo meldt Talpa.

In ieder geval zal hij als expert te zien zijn bij Shownieuws. Eerder vertolkte Molendijk een dergelijke functie bij RTL Boulevard. Het is niet bekend of de producent daarmee ophoudt, nu hij naar Talpa vertrekt. Verder wordt Molendijk betrokken bij de ontwikkeling van muzikale formats voor online dienst KIJK en voor de televisiezenders van Talpa Network.

Article continues after the ad

Lang gekoesterde wens

"Ik ben superenthousiast over het scala aan mogelijkheden dat Talpa Network mij biedt", zegt Molendijk, die als dj samen met Erland Galjaard het duo Soulvation vormt. "Ik kan er mijn passie voor muziek, talent- en conceptontwikkeling in alle vrijheid aanwenden en ontwikkelen. Een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat." Ook Marco Louwerens, directeur televisie van Talpa, is enthousiast. "Ronald is een enorm veelzijdig mens bij wie creativiteit, muzikaliteit en onbegrensd denken elkaar versterken", reageert Louwerens. "Ik ben erg blij met zijn komst."

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.