Linda de Mol en Chantal Janzen kunnen nu niet écht meer door één deur sinds Oh, Wat Een Jaar! niet met Linda mee mocht naar SBS. Maar hoe zit het nu tussen de twee dames?

Ooit zaten ze als één gezellige familie bij elkaar, toen Chantal Janzen een relatie had met Linda de Mols neef Johnny. Maar inmiddels kunnen Chantal en Linda elkaars bloed wel drinken. In de zomer van 2020 liet Linda zich negatief uit over Chantal, nadat ze RTL had ingeruild voor Talpa. Chantal, die bij RTL bleef, nam Linda’s programma Oh, wat een jaar! over.

Niet gedaan

Het liefst had Linda ‘haar’ programma meegenomen naar haar nieuwe werkgever, maar dat mocht niet. Om die reden vond Linda dat Chantal het programma had moeten weigeren. ‘Ja, daar vind ik een heleboel van,’ zei Linda destijds in Shownieuws. ‘Het is pijnlijk en het enige dat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik het niet gedaan had.’

Ja of nee

We zijn inmiddels alweer enige tijd verder, dus is de wrok nu wat gezakt? Dat is wat haar neef Johnny de Mol ook wil weten in het spel waarin je alleen 'ja' of 'nee' mag antwoorden in zijn talkshow HLF8. De Mol wil graag weten of de ruzie tussen de twee dames inmiddels is bijgelegd, maar Linda geeft geen duidelijk antwoord. Ze reageert slechts 'jee', wat tussen ja en nee inzit. 

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.