Chantal Janzen timmert bij RTL 4 lekker aan de weg. De presentatrice valt bij vele in de smaak, maar niet bij iedere collega, zo zouden de geruchten gaan. Met Wendu van Duik en Linda de Mol zou het contact niet goed zijn. In de podcast '30 MINUTEN RAUW' van Ruud de Wild, reageert Janzen met alle eerlijkheid op de beruchte rivaliteit tussen de drie presentatrices.

Ruud de Wild probeert toch even de geruchten aan te halen. Door de woorden 'De drie musketiers' in de mond te nemen, stuurt hij Chantal richting het onderwerp. De presentatrice doet niet moeilijk en vertelt in alle eerlijkheid hoe de vork in de steel steekt.

Kleine wrijving

De rivaliteit die eerder in de media benoemd werd, bestaat niet volgens Chantal. 'Nou ja, in mijn belevingswereld niet.' Wel laat ze weten dat het 'niet zo gek is' dat ze zich op gebieden begeeft waar de ander al opereert. Dit komt volgens de blondine omdat de televisiewereld hier in Nederland relatief klein is. 'Dat is merendeels geen probleem. En soms overlapt dat te veel, en dan kan er wel eens een kleine wrijving ontstaan.' Hiermee doelt ze mogelijk op de reactie van Linda de Mol, toen bekend werd dat Chantal 'Oh wat een Jaar' overnam. 

In de bladen 

Daarnaast hebben de drie vrouwen ook alledrie een magazine en online platform. Chantal vindt dat dit prima naast elkaar kan bestaan, al heeft ze er begrijp voor als 'de ander' hier niet zo blij mee is. 'Ik heb het nooit zo heel raar gevonden dat iemand dan denkt ‘daar heb ik helemaal geen zin in. Hoezo en waarom?’ Ik denk: dat zie je dan wel weer dat het verschilt. En ik ben ik en jij bent jij. Dus ik heb daar zelf nooit zo’n probleem van gemaakt. Ik vind het wel jammer als de ander daar een probleem van maakt.'

Article continues after the ad

Vriendinnen of collega's

Ondanks dat de drie presentatrices misschien geen beste vriendinnen zijn, kunnen ze alle drie gewoon normaal met elkaar opschieten. 'Maar zoals ik zeg, dat gaat ook zeker wel met een knuffel en een gesprek.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.