Nikkie Plessen heeft zich nog nooit gewaagd aan het maken van een kerstdiner. In een interview met Grazia laat de mode-ontwerpster weten: "Ik kan niet koken. Gewoon Hollandse pot, of spaghetti met gehakt en verder geen gekke dingen. Ik zorg met kerst dat alles in huis is, maar ik ga niet zelf aan de gang met een gevulde kalkoen."

Jaloers

Plessen haalt liever kant-en-klare gourmetschotels bij de traiteur, of als ze kerst in Dubai viert wordt het eten in een chic restaurant. "Stikjaloers ben ik op mensen die lekker bourgondisch kunnen koken. Of moeders die van een pompoen zomaar een heerlijke soep kunnen maken.”

Kerstkilo’s

Wat de eventuele kerstkilo’s betreft laat Nikkie weten: "Na het kerstdiner merk ik vaak dat mijn broek een beetje strak zit. Echt lijnen doe ik nooit, maar ik denk dan wel: die plak cake laat ik even staan." En ook tijdens de kerstvakantie gaat Nikkie naar de sportschool. "Ik ben heel blij met hoe ik eruit zie, maar ik moet nog wel aan de bak. Dat is een doorlopend proces. Ik zit het lekkerst in mijn vel als ik in de juiste sportflow zit. In Dubai glip ik ook elke dag, zelfs tijdens kerst, weg om naar de sportschool te gaan."

Bron: Nu.nl - Beeld: Peter Smulders 

De coltrui van Dionne Stax veroorzaakte vorige maand heel wat ophef. Maxim Hartman vond dit kledingstuk namelijk 'te strak en te afleidend van het nieuws', ook kon hij haar borsten zo veel te goed zien. Grote onzin natuurlijk, en daarom trekt Dionne het item gewoon weer aan.

Deze keer ging de nieuwslezers voor een prachtige zwarte blazer en een paar gouden oorbellen. Het staat haar geweldig! Het regent dan ook complimenten onder de foto en haar volgers vinden dat Dionne eruit ziet om door een ringetje te halen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Show, AD | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Donny en Dave Roelvink waren lang niet altijd de spierbundels die ze nu zijn. Om dat nog maar eens extra te bevestigen, deelt de jongste Roelvink-telg een foto uit de oude doos samen met zijn broer. 

Donny schrijft: 'Kleine throwback Thursday toen ik nog niet trainde en Dave Roelvink wel 😂😂😂😂.' De broers zijn bijna onherkenbaar op dit kiekje! Donny kan er gelukkig zelf wel om lachen en zijn volgers vinden het plaatje dan ook hilarisch.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Instagram, ANP