Vorige week wist een weekblad te melden dat het verjaardagsfeestje van Nikkie Plessen (35) flink uit de hand was gelopen. Sterker nog, er zou zelfs politie aan te pas zijn gekomen… De mode-ontwerpster zelf vertelt nu haar kant van het verhaal.

Eén van de buren van Nikkie vond dat het stel best een feestje mag geven, maar wel een beetje rekening moet houden met de rest van de buurt. En dat leek dus niet te zijn gebeurd. Wanneer een buurtbewoner vroeg of het wat zachter kon, werd naar verluidt flink uitgescholden door Nikkie en haar vriend Ruben Bontekoe. Ook schijnt de vermogende presentatrice schaamteloos te hebben geschreeuwd dat ze de hele straat zou opkopen.

Article continues after the ad

Al dertien jaar

Niks van waar, volgens Nikkie. Het partijtje eindigde gewoon netjes om kwart over 10 en alleen haar schoonzus met kinderen waren op bezoek. 'Nee, alle gekheid op een stokje: ik ken mijn buurman al dertien jaar. En al dertien jaar weet ik hoe ik met mijn buurman moet omgaan', vertelt Plessen aan de desk bij RTL Boulevard. Van een corona-feestje was geen sprake, máár er heeft wel een woordenwisseling plaatsgevonden. 'Mijn buurman... waardeer ik als buurman, maar dat is het dan ook. Wij zijn gewoon geen vrienden.'

'Beetje zielig'

Of hij het blad ook daadwerkelijk heeft opgebeld, weet de mode-ontwerpster niet. Toch denkt ze van wel en noemt ze deze actie een 'beetje zielig'. Gelukkig kan Nikkie er ook nog wel om lachen. Want gaat ze écht de hele straat opkopen? 'Ja! Helemaal! Dus als jullie nog een huisje zoeken...', reageert ze op deze vraag sarcastisch.

Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.