Nikkie Plessen miljonair

Nikkie Plessen staat volop in de schijnwerpers. Maar haar kinderen, dochter Jolie en zoon Alain, houdt ze zoveel mogelijk uit de belangstelling. Toch deelde ze vandaag een lieve foto van haar kroost.

Nikkie's kinderen zijn echte waterratten. Dat komt goed uit, want het gezin is momenteel in het zonovergoten Dubai. De broer en zus zijn samen gaan zwemmen, en kunnen daar geen genoeg van krijgen. 'Waterratjes willen NOOIT dat water uit,' schrijft Nikkie bij het kiekje. 

Article continues after the ad

Mini Nikkie

Het valt Nikkie's fans op dat Jolie als twee druppels water op haar lijkt. 'Lief, net een mini Nikkie jullie dochter,' reageert een volger. 'Wat lijkt ze op jou!', merkt een andere fan op.

Ruben Bontekoe

In 2010 werd Nikkie voor het eerst moeder van Jolie Lisa Lotte. Vier jaar later kwam Alain Robert Henri ter wereld, na een bevalling van slechts elf minuten. Ze kreeg beide kinderen met Ruben Bontekoe, met wie ze sinds 2003 samen is.

André Hazes

Nikkie zou deze zomer een slippertje hebben gemaakt met André Hazes. Tijdens een weekend zouden André en Nikkie zich volledig hebben laten gaan in de Amsterdamse club Palladium. Volgens een ooggetuige ontaardde de stapavond in een intiem moment tussen André en Nikkie, waar iedereen omheen stond! De ooggetuige vertelt Story: ‘Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan...’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.