Iedereen zit momenteel thuis, zo ook de BN'ers. Hoewel dat nog best even aanpassen is, blijkt het vooral voor Nikkie Plessen (35) een flinke kluif te zijn. De mode-ontwerpster is namelijk niet zo goed met regels.

In een interview met Grazia laat Nikkie weten dat ze dan ook geen positief ding kan bedenken aan corona. Ze verlangt ontzettend terug naar het normale leven. Vooral omdat ze dan zelf kan bepalen wat ze doet. 'Ik kan er heel slecht tegen als iemand tegen mij zegt: jij moet dit, en: je mag dat absoluut niet.' Naar eigen zeggen krijgt Plessen dan 'iets wat op kortsluiting lijkt' in haar hoofd.

Article continues after the ad

Dubai

Ook haar kerst in Dubai wordt de mode-ontwerpster dit jaar door haar neus geboord. Dat vindt Nikkie erg lastig. 'Ik gebruik die trip altijd om even tot rust te komen en mezelf te resetten. Dat kan nu niet, en ik ken mezelf, dan ga ik thuis toch weer allerlei dingen lopen doen.' Toch ziet Plessen ook wel in dat er momenteel ergere dingen in de wereld gaande zijn en ze het heus wel gaat overleven.

Voorbeeldfunctie

Daarnaast zit uiteten er natuurlijk ook niet in. 'Ik kan niet wachten tot de restaurants weer open zijn. Ik vind het gewoon heel belangrijk om mijn eigen keuzes te kunnen maken.' Tot alles weer mag, houdt Nikkie zich gewoon netjes aan de regels. 'Ik vind dat ikzelf ergens toch een voorbeeldfunctie heb, en dan kies ik ervoor om te denken: we blijven gewoon thuis, dan komt er ook geen gedoe van.'

Bron: Nu.nl, Grazia | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.