Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, had bijna een rol gespeeld in de Amerikaanse tv-serie The Vampire Diaries. Dat onthult de make-upartieste in haar laatste YouTube-video.

In het filmpje strijden Nikkies verloofde Dylan en haar beste vriendin Linda tegen elkaar om uit te maken wie het meeste over haar weet. Als Nikkie hen vraagt voor welke tv-serie ze bijna gecast was, blijven ze beiden het antwoord schuldig. Dylan gokt op The Walking Dead terwijl Linda met Hannah Montana op de proppen komt.

'Ik was bijna gecast als Meredith in The Vampire Diaries. Daar heeft blijkbaar nooit iemand van gehoord', lacht ze. Volgens Nikkie is het echt waar en speelde dit zich enkele jaren geleden af. 'Ik was nog heel jong en deed een aantal Vampire Diaries make-uptutorials toen het castingbureau mij benaderde via mail.'

Te groot

De makers zagen in Nikkie, als groot fan van de serie, een perfecte Meredith. 'Ze stuurden het script van een scène die ik op film moest opnemen, wat in principe gewoon een auditietape was. Ze vonden het geweldig en wilden me naar Atlanta halen waar de opnames plaatsvinden. Eigenlijk was alles rond, we keken zelfs al naar vliegtickets', vertelt Nikkie.

Article continues after the ad

Het liep stuk toen ze Nikkies maten moesten weten voor de kleren op de set. 'Toen ik stuurde dat ik 1.90 meter lang ben, heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Ik denk dat ik gewoon te groot was. De mannen in de serie zijn namelijk heel klein.' De YouTuber kan er nu om lachen.

Van The Vampire Diaries werden in totaal acht seizoenen gemaakt. De serie liep van 2009 tot 2017 en is in Nederland op Netflix te zien.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.