Nikkie de Jager krijgt een eigen documentaire op YouTube: ‘NikkieTutorials: Layers of Me’. Dat werd maandag bekendgemaakt.

In NikkieTutorials: Layers of Me krijgen fans een kijkje achter de schermen van het privéleven van de bekende beautyvlogger.

Article continues after the ad

Trailer

De eerste beelden heeft Nikkie inmiddels gedeeld op YouTube. De vierdelige docuserie is in de afgelopen 2,5 jaar opgenomen en toont zowel de hoogte- als dieptepunten uit haar leven en carrière.

Gepest

Te zien is hoe Nikkie haar broertje Mikai verliest aan kanker en dat ze vertelt over hoe ze vroeger als kind gepest werd. Ook komt haar verloofde Dylan voorbij en zien kijkers hoe Nikkie diverse samenwerkingen met grote bedrijven aangaat.

Elke maandag

De eerste aflevering gaat maandag 28 december in première op Nikkie's YouTubekanaal. De andere afleveringen worden vervolgens elke volgende maandag gestreamd. YouTube Premium-abonnees kunnen de volledige docu vanaf aanstaande maandag al bekijken.

Vallen en opstaan

De documentaire is gemaakt door Linda Hakeboom, die op dit moment zelf vecht tegen borstkanker. 'Én trots dat ik dankzij een fantastisch team deze serie heb kunnen afmaken terwijl ik aan de chemo zat. Hoe bedenk je het?! Het was vallen en opstaan en af en toe was het groen voor onze ogen, ik zeg het eerlijk. Maar... we did it!', schrijft ze op Instagram.

Bron: ANP Beeld: NPO

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.