Samantha van der Plas is met haar opgespoten lippen en borstvergroting niet vies van plastische chirurgie. Nu heeft ze haar kersverse vriend Rolf Tangel ook naar de kliniek gestuurd. "Operatie Ken is begonnen," schrijft hij bij een foto van het resultaat van de behandeling. 

Lees ook: Zien: Barbie ontmoet haar nieuwe schoonmoeder

Volle lippen

Rolf heeft zijn eerste botoxbehandeling achter de rug. Hij heeft een bezoek aan de plastisch chirurg gebracht om zijn lippen te laten opspuiten. Hij wil naar eigen zeggen meer op Ken lijken, de vriend van Barbie. "Vanmiddag voor het eerst een botox behandeling laten doen, en me lippen laten opspuiten. Operatie Ken is begonnen hahaha. Superblij mee, benieuwd na het resultaat," schrijft Rolf op Facebook. 

Eigen idee

De nieuwe vriend van Barbie vermeldt erbij dat Samantha hem niet heeft beïnvloed om de botoxbehandeling te doen. "Wilde dit vorig jaar ook al," schrijft hij in een reactie onder zijn foto. "Het was mijn eigen idee," verzekert Rolf. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders