Samantha van der Plas is met haar opgespoten lippen en borstvergroting niet vies van plastische chirurgie. Nu heeft ze haar kersverse vriend Rolf Tangel ook naar de kliniek gestuurd. "Operatie Ken is begonnen," schrijft hij bij een foto van het resultaat van de behandeling. 

Article continues after the ad

Lees ook: Zien: Barbie ontmoet haar nieuwe schoonmoeder

Volle lippen

Rolf heeft zijn eerste botoxbehandeling achter de rug. Hij heeft een bezoek aan de plastisch chirurg gebracht om zijn lippen te laten opspuiten. Hij wil naar eigen zeggen meer op Ken lijken, de vriend van Barbie. "Vanmiddag voor het eerst een botox behandeling laten doen, en me lippen laten opspuiten. Operatie Ken is begonnen hahaha. Superblij mee, benieuwd na het resultaat," schrijft Rolf op Facebook. 

Eigen idee

De nieuwe vriend van Barbie vermeldt erbij dat Samantha hem niet heeft beïnvloed om de botoxbehandeling te doen. "Wilde dit vorig jaar ook al," schrijft hij in een reactie onder zijn foto. "Het was mijn eigen idee," verzekert Rolf. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders