Monica Geuze (25) is na haar breuk met Lars Veldwijk (28) weer gelukkig in de liefde. Haar nieuwe vlam luistert naar de naam Robbert, maar zal niet te zien zijn in haar vlogs, zo onthult de presentatrice.

En dat heeft alles te maken het maar documentairereeks Like Monica op Videoland. 'Ik heb dus bepaalde afspraken gemaakt met de mensen die de serie maken over bepaalde verhaallijnen, waar zij voor de serie exclusiviteit wilde hebben', verklaart Geuze in haar nieuwste vlog.

Article continues after the ad

Tijdelijke break

Het plas was dat Monica acht weken lang gevolgd zou worden, maar door het coronavirus zijn de opnames tijdelijk gestaakt. Erg vervelend om er nu niks over te kunnen zeggen, vindt ze dan ook. 'Ik ben het zo gewend dat ik alles met jullie deel en dat kan nu dus niet. Ik merk ook in de comments dat jullie het ook gek vinden dat ik niks over de nieuwe man in mijn leven vertel, en dat vind ik dus ook.'

Update

Monica is momenteel aan het zoeken naar een oplossing met haar management. Zo zouden haar trouwe volgers niet hoeven te wachten op de officiële serie, maar mag de blondine al eerder wat kwijt over haar nieuwe liefde.

Bron: Grazia | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.