Erica Meiland (57) heeft al een half jaar een relatie met privédetective Sander van Betten (60). Dat heeft Story vandaag onthuld. De privédetective geeft zijn anonimiteit op om samen met de Chateau Meiland-ster te kunnen zijn.

De Meilandjes blijken minder van hun leven te laten zien dan de Chateau Meiland-kijkers dachten. Erica is al een half jaar - buiten de camera's om - smoorverliefd op de 60-jarige Sander. De laatstgenoemde bevestigt de relatie aan Story. De romance heeft grote gevolgen voor Sanders leven: vanaf nu kan hij niet meer anoniem over straat. Daar is hij zich erg bewust van, blijkt uit een Instagrambericht dat hij twee dagen geleden plaatste.

Article continues after the ad

Alles voor de liefde

'Nog maar even genieten van mijn vrijheid in redelijke anonimiteit,' schrijft hij. Nu bekend is dat hij een setje vormt met Erica, zal hij herkend worden op straat. In een voorproefje van de nieuwe Chateau Meiland is te zien dat hij daar zijn opwachting maakt. Hoe groot zijn rol in de realityserie rondom de Meilandjes zal worden, is nog niet bekend. Dat Sander een groot deel van zijn vrijheid kwijtraakt, heeft hij graag over voor Erica. 'Alles voor de liefde.'

Relatie bevestigd

‘Erica en ik zijn al een halfjaar samen,’ bevestigt Sander aan Story. ‘Maar voor mij is het een privékwestie, dus daar ga ik verder weinig over zeggen.’ Het is voor Erica Meiland een prettige bijkomstigheid dat Sander gewend is om met de media om te gaan. Naast zijn werk als privédetective werkte de Zwollenaar de afgelopen jaren intensief mee aan de tv-programma’s van misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Ook maakte Willibrord Frequin geregeld gebruikt van zijn diensten. Daarnaast schakelde de KRONCRV Sander in om potentiële deelnemers aan Boer Zoekt Vrouw te schaduwen, om zo zeker te weten dat de boeren of boerinnen niet al een relatie hadden.

Via werk ontmoet

Op dit moment is Sander nog altijd werkzaam in de tv-wereld, waarbinnen hij Erica ontmoet heeft. ‘We werken voor dezelfde tv-producent, dan zijn de lijntjes wat korter,’ vertelt Sander aan Story. ‘Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.