Jordi Ossel, de nieuwe vriend van Barbie, heeft zijn vriendin sinds haar ziekenhuisopname van afgelopen vrijdag niet meer gezien of gesproken. De spierbundel wordt bij de voormalig realityster vandaan gehouden. 

Grote zorgen

Barbie's kersverse vriend heeft geen idee hoe het met haar gaat. "Ik wil haar graag zien. Ik ben naar het ziekenhuis gegaan, maar daar werd ik tegengehouden. Ik kan wel stennis schoppen, maar daar schiet ik niets mee op," vertelt Jordi. De spierbundel meldt dat haar familie geen contact wil. Hij maakt zich grote zorgen om zijn vriendin, die afgelopen vrijdag met gillende sirenes werd afgevoerd naar het ziekenhuis. "Ze is al die tijd nog niet online geweest op WhatsApp."

Misbruikt

Het ging al een tijdje niet goed met de blondine. Afgelopen november kondigde Barbie exclusief in Story niet alleen haar vertrek uit de showbizz aan, maar rekent ze óók af met de tv-bazen, manager Jake en al haar zogenaamde vrienden. "Mijn leven is een ravage. Alsof er een tsunami overheen geweest is. Ik ben het overzicht volledig kwijt." De blondine haalde uit naar RTL. "Zij hebben mijn leven laten ontsporen. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik had op het laatst het gevoel dat ze me gekocht hadden. Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld. Wilden ze op tv een 'hysterische Barbie', dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. En als ze een 'vrolijke Barbie' wilden, beloofden ze mij hemel en aarde. Ik had jaren geleden moeten kappen."

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders