De stralende glimlach van Bridget Maasland (46) verraadde haar: de presentatrice is weer aan het daten. Inmiddels is ook bekend wie de man is die haar zo laat stralen. 

Roddelkoning Fawry Not Sawry spotte een veelzeggende reactie onder een Instagramfoto van Bridget. Ene Christian P. Henry reageerde met een emoji met hartjesogen. Dat blijkt te koppen: Bridgets management bevestigt dat de man in kwestie Christian is. Wel benadrukt het management dat de twee nog aan het daten zijn en dat er geen sprake is van een relatie.

Article continues after the ad

Vastgoed

Christian werkt in de vastgoedwereld. Sinds januari 2018 is hij werkzaam voor CBRE Nederland, wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. Daarvoor werkte hij bijna twee jaar bij Spring Real Estate.  

Tekst gaat verder onder de foto

Meer dan een leuke date

Bridget biechtte haar prille liefdesgeluk zelf op in haar eigen podcast 'Bridget & Friends: chickchat', waar RTL Boulevard-collega's Clarice Stenger en Justine Marcella te gast waren. Clarice merkt in de podcast op dat Bridget straalt, waarop zij verklaart: 'Ik had een heel leuke date'. 'Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk', reageert Justine.

Wel een Nederlander, maar geen bekende

Bridget laat weten dat ze speciaal voor deze man van haar principe is afgestapt: ze wilde eigenlijk een man buiten Nederland daten, maar dit is toch een Nederlander! Ze vertelt: 'Gewoon uit Nederland. Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.' Of het weer een bekende Nederlander is? 'Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien', vertelt Bridget.

Beeld: Peter Smulders /Instagram Stories | Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.