Nadat Sylvie Meis eerder intens verdrietig is dat na zeven jaar een einde is gekomen aan haar presentatieklus voor Let’s Dance bij RTL Deutschland. Is ze nu gevraagd om de presentatie van de Miss Duitsland-verkiezing op zich te nemen.

Schoonheidswedstrijd

Max Klemmer ,de 21-jarige organisator van de schoonheidswedstrijd, vertelt aan BILD: “Sylvie Meis is een geweldige en ervaren presentatrice. Ze kan bij ons aan de slag als presentatrice voor de finale van de Miss Duitsland-verkiezing, die plaatsvindt op 24 februari in Rust.”

Coach

Op de vraag wat Sylvie haar rol gaat worden laat Max weten: “Ze moet 22 prachtige, jonge vrouwen onder controle houden, dus ze hoeft geen danspasjes te doen. En over het accent maken wij ons geen zorgen.”


Beeld: Peter Smulders | (Show.nl)

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)