Fans van ‘GTST’ zitten middenin de bloedstollende jubileummaand, waarin de gemoederen hoog op lopen. Zo is Ludo (Erik de Vogel) nog altijd vermist, gaat de strijd ondanks zijn verdwijning nog altijd door en is Nina’s (Marly van der Velden) liefdesleven op dit moment één grote rollercoaster.

Tussen alle spanningen door komen er gewoon nog nieuwe personages Meerdijk binnenwandelen. Zo maakten we onlangs kennis met Judith (Christine van Stralen) en maakt vanavond weer een nieuw gezicht zijn intrede in de soap. En die acteur kennen we allemaal van ‘Sesamstraat’.

‘Sesamstraat’-Hakim maakt intrede in ‘GTST’

Deze maand bestaat GTST precies dertig jaar en dat wordt duidelijk gevierd met de ene na de andere spannende verhaallijn. Vanavond is Hakim Traïdia – ja, die van Sesamstraat – voor het eerst in de soap te zien en hij komt ook duidelijk voor opschudding zorgen. In de maandtrailer konden we al een glimp van hem opvangen, maar nu is er iets meer duidelijk over wat-ie precies komt doen.

Donkere kant

Hakim kruipt in de huid van Sami El Amrani, de vader van Ilyas (Hamza Othman) en Marwan (Hassan Slaby). 'Sami is een goede man. Maar misschien dat hij ook donkere kant kan laten zien', vertelt het Sesamstraat-personage over zijn rol. Voor de rest houdt hij nog lekker vaag wat kijkers allemaal staat te wachten. 'Zijn vrouw is overleden, dus misschien heeft hij wel een geheime relatie. Misschien duikt er wel ineens een kind op, dat zegt dat hij zijn zoon is. Dat kan allemaal in een soap.'

Article continues after the ad

Nieuwe tijd van onbezorgdheid?

De vader van de twee jongens komt naar Meerdijk om zijn zoon Ilyas uit te zwaaien, die naar Australië zou vertrekken om stage te lopen. Of dat nog doorgaat, is nog maar de vraag, want voor zijn relatie met Jojo (Stephanie van Eer) wil hij liever in Nederland blijven. Gaat-ie dat ook echt doen of wil hij zijn vader niet teleurstellen en gaat-ie tóch naar de andere kant van de wereld? En wat gaat Sami vinden van Marwan’s fling met Demi (Noa Zwan)? De tijd (van onbezorgdheid) zal het moeten leren…

Door: Flaironline | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.