Goed nieuws voor Frank en Rogier van 'Paleis voor een Prikkie'. Er komt namelijk een nieuw seizoen van het programma! En de opnames gaan heel snel van start.

Volgende week zal het stel namelijk alweer beginnen met filmen. Het is inmiddels het vierde seizoen van het programma, maar de populariteit van de show blijft ongekend. Met een budget van 250 euro helpen Frank en Rogier gezinnen die minder te besteden hebben met een make-over van hun woonkamer. Hiervoor moeten ze goed op hun centen letten. 

Inbraak

Het Paleis voor een Prikkie-stel moest pasgeleden nog hun vakantie afbreken vanwege een brute woninginbraak. 'Ze hebben werkelijk alle kasten en laden opengetrokken,' vertelt een geschokte Frank aan Shownieuws. Het stel vermoedt, op basis van de enorme ravage, dat de daders uren in hun luxe appartement zijn geweest. Ook Rogier is geschrokken van de inbraak. 'Onze voordeur is extreem goed beveiligd. Desondanks is de entree met grof geweld en vermoedelijk een koevoet opengebroken.' De daders hebben ‘heel veel kleding en horloges’ gestolen.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders