Dat Marco Borsato is gezegend met een gouden keeltje, weten we allemaal. Maar de zanger heeft ook een ander talent. Marco maakt zijn debuut als fotograaf met een expositie.

Lees ook: Zeer verdrietig nieuws voor Marco en Leontine Borsato

Liefde voor fotograferen

Marco's talent voor fotograferen kwam aan het licht tijdens zijn deelname aan het RTL-programma Het Perfecte Plaatje. De man van Leontine is altijd dol geweest op fotograferen en is er nu klaar voor om zijn werk met het grote publiek te delen. Hij reisde vorig jaar af naar Aruba waar hij stranden, carnavalsoptochten en culinaire hoogstandjes fotografeerde. 

Gezichten van Aruba

De prachtige foto's die hij op Aruba maakte worden tentoongesteld. De expositie Gezichten van Aruba van Marco opent op 1 juni in 5&33 Gallery in art'otel in Amsterdam en is tot 28 augustus te bekijken. 

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders