Dat het koppelsweekend nog voor heel wat opschudding gaat zorgen binnen de koppels, lijkt een feit. Maar wacht even: wat zegt matchmaker Pablo Bakarbessy nu? Hij heeft het zelfs over 'mogelijk nieuwe romances'. 

In gesprek met RTL Boulevard laat de expert wat los over de matches en duidelijke verkeerde keuzes dit seizoen. Pablo snapt dat het soms voor de koppels moeilijk kan zijn om nog met een open blik verder te gaan, als er een hoop irritaties bij komen kijken.

Article continues after the ad

Irritaties

'Ik kan me best voorstellen dat het voor de kijkers soms voelt als: ‘Waarom doe je nou zo geïrriteerd? Het is maar één grapje', licht hij toe bij de beelden van Bert en Suzan. 'Maar wellicht speelt er al wat langer een irritatie die zich opbouwt.' En hoewel Bakarbessy natuurlijk Mick en Daisy nog probeerde te helpen vanaf een afstand, blijft dat lastig. 'Je maakt niet mee wat er gebeurt, maar je hoort wat er gebeurt. Mick is niet iemand, en Daisy volgens mij ook niet, die braaf op gaan zitten en een pootje geven als je het vraagt. Het moet ook zo voelen.'

Koppelsweekend

Dat het koppelsweekend nog voor ruzie gaat zorgen, onder meer tussen Lars en Lizzy, hebben we al kunnen zien in de allereerste aflevering. Maar er zou zomaar eens nog méér kunnen gebeuren. 'Het is natuurlijk wel spannend zo’n koppelsweekend. Want voor hetzelfde geld ontstaan er nieuwe romances', sluit Pablo af. Wat hij hier mee wil zeggen, is natuurlijk nog maar de vraag.

Bron: Superguide, Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.