‘Een groot gezin is mijn jeugddroom.’ Celblok H-actrice Eva van de Wijdeven (33) heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze moeder wil worden. ‘Kinderen wil ik dolgraag. Het liefst wil ik er drie of vier.’

Maar tot voor kort was er geen man die haar die baby’s kon schenken. Acteur Tygo Gernandt met wie Eva vier jaar samen was, leek haar kinderwens wel te delen. ‘Ik heb wel behoefte aan een gezin. Kinderen zetten je met beide benen op de grond. Als je na een dag hard werken met alle bijbehorende stress thuiskomt en je een potje met je zoontje gaat stoeien, dan glijdt alles waarschijnlijk van je af.’ Maar nog voordat Eva zwanger kon raken, was de relatie voorbij. En ook haar latere romance met Centraal Medisch Centrum-acteur Bram van der Heijden liep op niets uit. Maar inmiddels lijkt Eva dan toch nieuw geluk te hebben gevonden bij Tim. Een ooggetuige die het koppel spotte op het Pacific Parc-terras in het Amsterdamse Westerpark: ‘Eva en Tim konden niet van elkaar afblijven. Ze zijn echt smoorverliefd.’ Mogelijk is Tim de man met wie Eva haar kinderwens eindelijk in vervulling kan laten gaan. 

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl