Samantha de Jong zou gisteren voor een vierde keer zelfmoord hebben proberen te plegen. Ze zou hierbij van haar eigen balkon zijn gesprongen. Haar nieuwe liefde Maron Hill laat nu weten hoe het met haar gaat. 

Aan Shownieuws vertelt hij: 'Toen ik het hoorde, schrok ik me natuurlijk kapot. Het eerste wat je denkt is: "Wat gebeurt hier nou?” Volgens de artsen gaat het redelijk de goede kant uit. Ze heeft alleen heel veel rust nodig, dus toen ik de kamer op kwam, reageerde ze ook niet echt ergens op. Het werd ook afgeraden haar wakker te maken. Ik heb even bij haar gestaan, twee minuten, en verder moet ze gewoon veel rust hebben.'

Juist gezellig

Haar nieuwe vriend had deze poging totaal niet aan zien komen. 'De afgelopen weken ging het super leuk, super gezellig. Alles ging eigenlijk goed, stijgende lijn. En dan ineens dit. Dat kwam wel even aan ja. Wij proberen haar juist overal van af te houden, dat is naar mijn idee goed gelukt. Ze heeft niets meer gebruikt, niets meer gedaan.'

Barbie

Samantha vertrok vorig jaar augustus naar een afkickkliniek en kwam als herboren terug. 'Barbie was dan ook 'dood',' liet ze aan Story weten. 'Ik heb haar in Schotland achtergelaten.' Toch leek de realityster de afgelopen tijd steeds meer terug te vallen in haar oude patronen. Ze noemde zichzelf weer Barbie en verfde haar lokken opnieuw blond. 'Ja klopt, daar kom ik toch niet meer vanaf. Dus dan maar Barbie', zei ze toen.

Article continues after the ad

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders