Het liefdesleven van Emma Heesters houdt de showbizzgemoederen al een tijdje bezig. De zangeres zou het wel heel gezellig met een voetballer die de naam Wesley draagt. En jawel: dat blijkt te kloppen!

Twee maanden heeft de zangeres kunnen genieten van het vrijgezellenbestaan. Inmiddels is ze weer helemaal gelukkig in de liefde! De knappe blondine heeft een nieuwe vriend en zijn identiteit is eindelijk bekend. De gelukkige heer in kwestie is inderdaad voetballer én heet Wesley. Maar het gaat niet om Wesley Sneijder, zoals eerder werd gedacht. 

Article continues after the ad

Nieuwe liefde

Emma's nieuwe vriend is voormalig AZ-speler Wesley Hoedt. Dat schrijft Shownieuws. De zangeres doet er niet meer geheimzinnig over en deelde een video waarin ze knus op de bank zit met haar kersverse vriend. Ook reageren de tortelduifjes regelmatig met kusjes en hartjes op elkaars Instagram-foto's. 

Wesley Sneijder

De geruchten gingen dat er zich iets heeft afgespeeld tussen Emma en Wesley Sneijder. Er werd gefluisterd over een zoen, die zou hebben plaatsgevonden op het verjaardagsfeestje van Emma. De zangeres ontkent deze gebeurtenis. Wel gaf ze onlangs toe dat haar nieuwe liefde uit de voetbalwereld komt. Aan Party onthult ze: 'Ik heb iemand gevonden en daar ben ik echt heel gelukkig mee. Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren.'

Beeld: Peter Smulders | Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.