Na zijn relatiebreuk met Monique Westenberg (41) vond André Hazes (25) nieuw liefdesgeluk bij Bridget Maasland (45), maar de emoties om zijn gezinsbreuk spelen de gevoelige zanger nog altijd parten. Toen hij zijn ex-vriendin vanuit New York via FaceTime aan de lijn had, brak André in huilen uit. Exclusief aan Story doet hij zijn verhaal.

Na een emotionele periode vol tegelijkertijd verdriet om zijn definitieve breuk met Monique Westenberg en zijn hevige liefdesgevoelens voor zijn nieuwe vriendin Bridget Maasland, vertrok André Hazes vorige week voor een minivakantie naar New York, in het gezelschap van zijn neef, beste vriend en steun en toeverlaat Djarno Hofland. 

Article continues after the ad

Sterke band

Aan Story vertelt André op Schiphol hoe hectisch de laatste weken voor hem geweest zijn; nadat bekend werd dat zijn relatie met Monique werkelijk op was, en hij hervonden geluk vond in de armen van Bridget, leek de hele wereld zich met hem te bemoeien. ‘Alles wat ik op dit moment doe is nieuws,’ zegt André. ‘Ik leef echt onder een vergrootglas. Ik heb er zelfs over nagedacht om mijn Instagram te verwijderen, om rust te creëren. Maar dat heb ik toch maar niet gedaan.’ De zanger koestert zijn dagelijks nog groeiende aantal fans en wil op social media zichtbaar voor hen blijven.

Verliefd

Hoewel André en Bridget het nog te vroeg vinden om van een echte vaste relatie te spreken, zijn ze overduidelijk nog altijd verliefd. Dat bleek ook wel toen André door zijn nieuwe liefde gebeld werd en haar naam met een hartje erbij op het display van zijn telefoon verscheen. De presentatrice kwam kort daarna voorrijden op Schiphol in André’s snelle bolide. De zanger begroette zijn geliefde met een hartstochtelijke kus. 
Vervolgens zetten de twee, elkaar liefkozend, koers richting Amsterdam-Centrum om thuis bij Bridget hun hereniging te vieren.

Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.