Na alle drama's in 2017 verschuilt Patricia Paay zich niet langer voor de camera's. Sterker nog, samen met dochter Christina doet ze mee aan een nieuw programma op Veronica: Tattoo Trippers.

In het programma gaan steeds twee Bekende Nederlanders op reis. Tijdens de reis is het de bedoeling dat ze allebei een aandenken voor het leven laten zetten: een tatoeage. De bestemming van Patries en Christina is het koude Moskou in Rusland, waar de diva eindelijk in de anonimiteit kan rondlopen. 

Moeder en dochter verlaten Rusland met drie tatoeages. Wat ze precies op hun lichaam laten vereeuwigen is 25 januari om 20:30 uur te zien.

Beeld: Instagram

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP