Chantal Janzen zoekt doe-het-zelvers voor haar nieuwe klusprogramma op RTL 4. De opnames vinden plaats in december en januari.

Doe Het Lekker Zelf

In een filmpje op Facebook roept Chantal crea bea's en handige Harry's op zich aan te melden voor de show Doe Het Lekker Zelf. Chantal: ''Maak jij van een oude autoband in no time een hanglamp, en draai jij je hand niet om voor een hondenhok in Ibiza-style of een Formule 1-bed? Meld je dan nu aan, want ik zoek de allerbeste creatieve alleskunners om handige, maar vooral prachtige dingen in elkaar te knutselen.”

Zwanger

Chantal Janzen, die in verwachting is van haar tweede zoontje, presenteert komende zaterdag de eerste aflevering van haar personalityshow &Chantal.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders