Hij is dan nog geen koning, maar hij staat wél aan het roer als het gaat om sexy, kale mannen. Hoe dat zo, vraag je je misschien af. Maar uit onderzoek is gebleken toch echt dat hij het vaakst omschreven wordt als 'sexy'.

Het onderzoek komt van het Britse cosmetische chirurgiebedrijf Longevita, dat heeft uitgewezen dat de kleinzoon van koningin Elizabeth online het vaakst als 'sexy' werd omschreven.

Zoekopdrachten

Op blogposts en webpagina's over en in zoekopdrachten naar kale mannen werd William volgens het tabloid The Sun maar liefst 17,6 miljoen keer 'sexy, heet of aantrekkelijk' genoemd. Hij laat daarmee de nummer twee in de lijst, bokser Mike Tyson, met 8,8 miljoen vermeldingen ruim achter zich. Acteur Jason Statham maakt de top drie met 7,4 miljoen resultaten compleet.

'Stemmen'

In de top tien zijn verder nog rapper Pitbull, oud-basketballer Michael Jordan, bokser Floyd Mayweather en acteurs John Travolta, Bruce Willis, Dwayne Johnson en Vin Diesel te vinden. Een speciale vermelding was er voor de Russische president Vladimir Poetin, hij had met 2,2 miljoen hits net geen top 10-notering. Ook Star Trek-icoon Patrick Stewart viel met 1,1 miljoen 'stemmen' net buiten de boot. Zo, weten we dat ook weer.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.