2017 is absoluut niet het jaar van Humberto Tan. Nadat de media over hem heen vielen dat hij een affaire zou hebben met Hillywood-collega Dionne Stax stond zijn privéleven op de kop. Maar zakelijk gezien gaat het ook niet heel best. Helemaal niet nu zijn programma RTL Late Night een nieuw dieptepunt bereikt.

Slechte kijkcijfers

In 2014 werd er steeds gekopt dat RTL Late Night wéér een kijkcijferrecord te pakken had. Dat zijn headlines waar Humberto en zijn team nu alleen nog van kunnen dromen. Gisteren wisten slechts 392.000 mensen RTL 4 te vinden om 22:30 uur. Een paar jaar geleden waren dat er nog 1,1 miljoen. Een flinke daling dus. Humberto trekt niet meer een miljoenenpubliek en dat moet vast lastig zijn. 

Humberto's privéleven

Gelukkig lijkt het privéleven van de presentator wel iets beter te gaan. Vorige week meldde Story nog dat zijn auto weer op de oprit staat van de woning waar hij met Ineke en de kinderen woonde. Na veel berichten over de gestrande relatie van Humberto en Ineke lijkt dat in ieder geval weer een lichtpuntje in deze donkere tijd. Lees het artikel hier terug.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders