De omroepwereld is een gedroomde tv-arts rijker: Gor Khatchikyan heeft een boeiend verleden en bezorgt met zijn knappe voorkomen zelfs de meest gevreesde recensenten vlinders in de buik. Story vond uit dat hij daarnaast een slimme zakenman is!

Voor veel vrouwen is de aanwezigheid van Spoedeisende Hulp-arts Gor Khatchikyan (33) een uiterlijke traktatie, na vooral Ab Osterhaus (71), Jaap van Dissel (63) en Diederik Gommers (56) aan talkshow-tafels te hebben zien verschijnen. Vanwege de video’s die Gor voor de BNNVARA-vlog Frontberichten maakte, nodigde Op1 hem uit zijn verhaal te doen over zijn werkzaamheden op de Spoedeisende Hulp van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, dat al een paar keer werd uitgeroepen tot het beste ziekenhuis van Nederland. ‘Ik vind het belangrijk om de verhalen van de mensen en de zorgprofessionals te vertellen,’ zei Gor in Op1. ‘Ik ben er ook een boek over aan het schrijven.’

Article continues after the ad

Zakenman

Wat bij al zijn tv-optredens in de luwte blijft, is dat Gor ook een succesvol zakenman is met onder meer een vastgoedportefeuille ter waarde van ruim anderhalf miljoen euro: de arts bezit maar liefst negen woningen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Gor betaalde daarvoor in totaal 1.565.100 euro. De vermoedelijk verhuurde panden vormen een aardig aanvulling op zijn maandsalaris als Spoedeisende Hulp-arts, dat tussen de 4.392 en 6.928 euro ligt. Met zijn eenmansbedrijf biedt Gor nog meer opvallende diensten aan. Zo houdt hij zich blijkens gegevens van de Kamer van Koophandel bezig met ‘overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers’ en biedt hij ‘medische behandelingen aan voor patiënten uit het buitenland. Beauty centre: botox, injectables, ontharing, ooglidcorrectie etc.’ Kortom: de mediagenieke Gor is niet alleen ‘corona-arts’ maar kennelijk ook onder meer actief als cosmetisch arts.

Poseren

‘Ik ben arts en wil me daar graag op focussen,’ zegt Gor als Story hem benadert voor een interview. ‘Ik zoek verder geen publiciteit, anders dan dat ik bij Op1 aanschuif. Gelukkig voor onze lezeressen wilde Gor wel poseren voor de Story-fotograaf en zocht hij eigenhandig de leukste foto uit.

Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 18 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.