Ondanks haar huwelijksproblemen is Nicolette Kluijver gewoon op wintersport met haar man Joost Staudt. Via Instagram laat de presentatrice weten blij te zijn dat dat nog kan.

'Onze kindjes hebben geen boodschap aan onze problemen. Zo trots dat we zo op vakantie kunnen', aldus Nicolette, onder de hashtags #kidsfirst, #trotsopons en #kindjeszijnhetbelangrijkst. Ook noemt ze Joost een #superdad.

Zwaar weer

Begin januari werd bekend dat het huwelijk tussen Nicolette en Joost in zwaar weer verkeert. 'De ziekte van Nicolette heeft grote impact gehad op haar gezinsleven en haar huwelijk. De liefde is er nog steeds en ook de wil om te knokken voor het gezin', liet haar management destijds weten. Nicolette, die leed aan longkanker, en Joost trouwden in 2012. Samen hebben ze drie kinderen: Isabella (6) en de tweeling Ana-Sofia en Jesse (4).

Trots moederhart

Nicolette deelt al de hele week kiekjes vanuit de Oostenrijkse sneeuw. Zo liet ze eerder met een trots moederhart zien hoe haar zoon zijn eerste meters op de lange latten maakte. 'Ik kan wel janken zo gelukkig maak je mij', schreef Nicolette.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram