Nicolette van Dam is woedend nadat de kerstversiering bij haar brasserie is verwoest. Een paar dagen geleden zorgde de presentatrice voor wat gezelligheid bij haar brasserie door een aantal kerstbommen met lichtjes neer te zetten. Toch zaten een paar vandalen niet te wachten op wat licht in de duisternis en besloten de boel te vernielen.

Op haar Instagram Stories laat ze weten niet blij te zijn met de actie. 'Ongelofelijk... Heb hier geen woorden voor,' vertelt Nicolette. 'Ben echt heel boos. En dat ben ik niet zo snel. Wat er vannacht bij de Brasserie is gebeurd is schandalig.' 

Article continues after the ad

Zware tijden voor de horeca 

Op de volgende foto is te zien hoe de kerstbomen erbij liggen. De kerstboomstandaarden zijn kapot getrapt en de lampjes hangen uit de kerstboom. 'Vannacht zijn er jongens geweest die onze kerstbomen kapot getrapt hebben. Nicolette snapt niets van deze actie. 'De horeca heeft het al zo zwaar! Ze moeten zich schamen!

Excuus maken

Dat Nicolette dit niet zomaar aan haar voorbij laat gaan is logisch. Via haar Stories laat ze dan ook een bericht achter voor de vernielers. 'Voor degene die dit hebben gedaan: jullie staan op onze camerabeelden! De horeca-ondernemer laat weten dat ze op z'n minst een excuus verwachten en als die niet komen, ze vervolgstappen ondernemen. Gelukkig worden op dit moment de bomen weer netjes gezet door 'redder in nood' Killian, zo is te zien op Nicolette haar Instagram.

Mama van het jaar

Afgelopen donderdag kreeg Nicolette van Dam een groot compliment. De mama van Lola-Lily en Kiki-Kate is door het tijdschrift Fabulous Mama verkozen tot Mama of the Year. 'Er gebeuren zulke gave en gekke dingen in m’n leven. Maar dat is allemaal betrekkelijk. Waar het écht om draait en waarvoor ik pas écht leef, dat is mijn gezin', schrijft Van Dam. 'Alle complimenten zijn leuk maar het mooiste is als je kinderen zeggen ‘Mama, je bent de beste en liefste’. Vandaag heb ik de titel ‘Mama of the Year’ gekregen van Fabulous Mama en voel me enorm vereerd.'

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.